We hebben er allemaal mee te maken: subsidies voor verenigingen en clubs worden ingekort of in sommige gevallen helemaal niet meer verstrekt. Om hulp te bieden heeft Slagerij de Bruin het sponsorplan bedacht.

De komende (zomer) maanden zal weer volop gebruik worden gemaakt van de barbecue. Wanneer de vereniging of club, en leden daarvan, gedurende een bepaalde periode vlees of aanverwante artikelen met betrekking tot een barbecue aanschaft dan zal Slagerij de Bruin een percentage van het bedrag aan de vereniging of club doneren.

Hoe werkt dit in de praktijk?
Alle leden en of de ouders van de leden van verenigingen of clubs die meedoen met dit sponsorplan ontvangen een sponsorpas van Slagerij de Bruin. Hierop staat vermeld van welke club of vereniging zij lid zijn. Elke aankoop van barbecue-artikelen door een houder van een sponsorpas wordt geregistreerd. Dit gebeurd door middel van het verzamelen van de kassabonnen in de ‘verenigingsbox’ welke voor de desbetreffende vereniging en/of club is gereserveerd.

Speciale kortingen
Ook de vereniging zelf kan bijdragen aan het sponsorplan. Wanneer er bijvoorbeeld tijdens een kampioensfeest of andere speciale gelegenheid een barbecue door Slagerij de Bruin is geleverd dan 5% van het aankoopbedrag in november op de bankrekening van de vereniging gestort worden. Verenigingen en clubs profiteren daarbij ook nog van de speciale ‘verenigingsprijs’ die bij barbecuepartijen gerekend wordt. Bij elke volgende barbecue bestelling wordt ook weer 5% van het totaalbedrag in het najaar op de bankrekening overgemaakt. Hoe vaker men besteld, hoe hoger het sponsorbedrag aan het einde van het jaar.

Zowel de vereniging zelf als de leden dragen bij aan een mooi gespaard bedrag aan het einde van het jaar door simpelweg barbecue-artikelen bij Slagerij de Bruin te kopen.

Stelt u eens voor: een zo hoog mogelijk bedrag op uw clubrekening gestort! Simpelweg door in de zomer barbecuevlees te bestellen bij Slagerij de Bruin. Een barbecue houden is op deze manier niet alleen goed voor de teamgeest binnen de diverse elftallen en/of clubleden, maar komt uw club financieel zeer ten goede.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Slagerij de Bruin Zoelmond (0345 501333), Beusichem (0345 501282), of Culemborg (0345 512762)

Advertenties